Kafa Topu Türkiye Ligi 2016

Top

Kafa Topu Türkiye Ligi 2016. Hakkimizda türkiyenin resmi oyun sitesinde sen de oyun oyna 3 boyutlu oyunlar ve online oyunlardan oluşan içeriği ile popüler oyun siteleri arasında yerini kısa sürede almayı hedefleyen bir oyun sitesidir. Kafa topu 20162017 ispanya ligi kafa topu oyun serimize 20162017 ispanya ligi ile devam ediyoruz.

Moussa Sow Attempts An Overhead Kick Against Feyenoord Soccer Team Soccer Espn
Moussa Sow Attempts An Overhead Kick Against Feyenoord Soccer Team Soccer Espn

Futbol yıldızları kafa topu. Collect the powerups to gain an edge over your opponents. Kafa topu şampiyonlar ligi 20142015 çocuk oyuncuların en çok sevdiği kafa topu oyunu şimdi 2015 sezonu ile sizlerle.

Oyun yüklendikten sonra oynamak istediğiniz takımı seçip o takımın en iyi oyuncusuna karar vererek o futbolcu ile oyuna başlıyorsunuz.

Türkiyenin resmi oyun sitesinde sen de oyun oyna 3 boyutlu oyunlar ve online oyunlardan oluşan içeriği ile popüler oyun siteleri arasında yerini kısa sürede almayı hedefleyen bir oyun sitesidir. Dünyanın en pahalı futbolcularının yer aldığı ve dünyanın en zorlu ligi. Sakat messi futbolun gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusu olarak bilinen messi ile harika bir futbol oyunu sizleri bekliyor. Oyunda takımınızı seçip 2 kişilik yada tek kişilik ligte maç yapıyorsunuz.