Kafa Topu Süper Lig 2015

Top

Kafa Topu Süper Lig 2015. Maçtan dakikalar ikinci yarı 55. Oyun yüklendikten sonra oynamak istediğiniz takımı seçip o takımın en iyi oyuncusuna karar vererek o futbolcu ile oyuna başlıyorsunuz.

Edmonton Eskimos 2015 Grey Cup Champions Canadian Football League Canadian Football Grey Cup
Edmonton Eskimos 2015 Grey Cup Champions Canadian Football League Canadian Football Grey Cup

Müsabaka ev sahibi takımın 1 0 üstünlüğüyle tamamlandı. Avrupa futbolunun patronu devlerin süper lig oluşumuna karşı çıkıyor ama bir yandan yeni kupaları ve tam olarak anlaşılamayan kupa. O kadar büyük kafaları var ki vucütlarının diğer kısımları neredeyse hiç gözükmüyor.

Kafa topu türkiye ligi özellikle erkek ve futbol sever oyuncularımızın bir çok kez oynayarak keyifli zaman geçirdiği kafa topu oyunları içerisinde 2 kişilik olarak arkadaşlarıyla yada aileleri ile maçlar yaparak yada 1 kişilik olarak turnuvalara katılmış olan sizler yeni versiyonda türk takımlardan birisini de seçebileceksiniz.

Haftasında yukatel kayserispor ile göztepe 11 berabere kalarak puanları paylaştı. Oyun yüklendikten sonra oynamak istediğiniz takımı seçip o takımın en iyi oyuncusuna karar vererek o futbolcu ile oyuna başlıyorsunuz. Kafa topu oyunu hem internet dünyasında hemde oyunkolu üzerinde en çok ilgi gören futbol oyunları arasında yer alıyor. Hafta maçında göztepe konuk ettiği konyaspora 20 mağlup oldu.