Kafa Topu La Liga 2015

Top

Kafa Topu La Liga 2015. Kafa topu 2016 geliştirilen kafa topu serisi oyunlarının en yenisi olan kafa topu 2016 oyununda 2 futbolcuyu yöneteceksiniz ve rakibinizin de 2 futbolcusu size. 2d free football game with one or two player mode.

Football Heads 2014 15 Super Lig Play On Dvadi
Football Heads 2014 15 Super Lig Play On Dvadi

örneğin kalelerin önünde duvarlar yapılandırılmış ve bu duvarları aşarak gol atmanız için tuşlar hazırlanarak kendi kalenizin tuşuna tıkladığınızda karşı kalenin duvarını yukarı doğru kaldırabilecek ve rakibinize goller atma şansı yakalayacaksınız. Play the game football heads. Kafa topu la liga kafa topu oyunumuzun yeni bir serisi olan ve gözde futbol liglerinden ve dünyaca ünlü futbolcuların bulunduğu la.

2014 15 spanish la liga.

Oyun kolu sitemiz içerisinde oynayabilecek olduğunuz oyunda siz oyuncularımızın yapması gereken ya tek kişilik olarak yada çift kişilik olarak oyuna katılmak ve futbolcularınızı seçerek maçlara başlamanız olacaktır. Start the game and check it out. Merhaba arkadaşlar bugünsizlerle kafa topu la liga oynadık5 6 maçtan sonra yenilmemeyi başarabildikseri gelecektirinş heo böyle devam ederiz. Kafa topu 2016 geliştirilen kafa topu serisi oyunlarının en yenisi olan kafa topu 2016 oyununda 2 futbolcuyu yöneteceksiniz ve rakibinizin de 2 futbolcusu size.