2016 Kafa Topu

Top

2016 Kafa Topu. Dünyanın en pahalı futbolcularının yer aldığı ve dünyanın en zorlu ligi olan ispanya ligi kafa topu oyununun yükleme işlemi tamamlandıktan sonra lig takımlarından ilk önce bir tanesini seçmeniz gerekiyor. Kafa topu oyununu boşluk tuşu ile başlatarak oyuncunuzu yön tuşları ile kontrol etmelisiniz.

Kafa Topu Premier Ligi 2016 1 Ve 2 Kisilik Oyunu Oyna Oyun Turu
Kafa Topu Premier Ligi 2016 1 Ve 2 Kisilik Oyunu Oyna Oyun Turu

Euro 2016 kupasına katılan tüm ülkelerin yer aldığı kafa topu euro 2016 oyununda oyunu ister solo yani tek başınıza bilgisayar karşı oynayabilir yada arkadaşınız ile aynı bilgisayarda oynama seçeneğini seçerek oynayabilirsiniz. Yeni yıl yeni sezon. Kafa topu 2yi indirmek ve oynamak ücretsizdir ancak oyunda gerçek parayla satın alınabilecek bazı öğeler mevcut.

Manchester united arsenal liverpool chelsea manchester city ve diğer premier lig takımlarından favori takımını seç ve şampiyonluk mücadelesine başla.

Geliştirilen kafa topu serisi oyunlarının en yenisi olan kafa topu 2016 oyununda 2 futbolcuyu yöneteceksiniz ve rakibinizin de 2 futbolcusu size karşılık verecektir. 2d one on one free football game. Bu oyunda takımını seçmeli ve turnuvaya katılmalısın. Dünyanın en pahalı futbolcularının yer aldığı ve dünyanın en zorlu ligi.