2016 Altın Top Ödülü

Top

2016 Altın Top Ödülü. Efsane isimlerin yer aldığı listede en favori isim bu sene copa amerika kupası kaldıran messi gösterildi. Ballon dor ödülü lionel messi altın top psg lewandowski jorginho alexia putellas drogba futbol spor.

Arjantinli Futbolcu Messi 7 Kez Altin Top Odulu Nu Kazandi Euronews
Arjantinli Futbolcu Messi 7 Kez Altin Top Odulu Nu Kazandi Euronews

Efsane isimlerin yer aldığı listede en favori isim bu sene copa amerika kupası kaldıran messi gösterildi. Defa altın topun sahibi olarak kendisine ait rekoru geliştirdi. France football dergisi tarafından düzenlenen organizasyonda portekizli cristiano ronaldo yılın en iyi erkek futbolcusuna verilen altın top ödülünün sahibi oldu.

Altın top ödülü yılın en iyi erkek futbolcusuna.

France football dergisi tarafından yılın en iyi erkek futbolcusuna verilen ballon doraltın top ödülünün 2021deki sahibi ödülü 7kez kazanan lionel messi oldu. Yılın futbolcusuna verilen altın top ballon dor ödülü sahibini buldu. Search the worlds information including webpages images videos and more. Geçtiğimiz sezon şampiyonlar liginde oynadığı 10 karşılaşmada 15 gol atmayı başaran ve eski takımı real madridin kupayı kazanmasında en büyük.