2 Kişilik Oyunlar Kafa Topu 2018

Top

2 Kişilik Oyunlar Kafa Topu 2018. Kafa topu 2018 oyunu ile futbolcu karakterlerinizi seçin ve kıran kırana maçlara çıkarak fileleri havalandırmaya çalışınarkadaşınızla yada kardeşinizle birlikte 2 kişilik olarak oyunumuzu oynayabilirsinizistediğiniz karakterleri seçtikten sonra wasd tuşları ve yön tuşları ile kontrolleri sağlayabilirsinizhava atışı ile başlayan karşılaşmalarda hızlı hareket. Ateş ve su 3.

Arkadaslar Ile Oynanacak Mobil Oyunlar Baska Bir Kod
Arkadaslar Ile Oynanacak Mobil Oyunlar Baska Bir Kod

Kafa topu şampiyonlar ligi ve süper lig oynayın. Oyun severlerin keyifle oynadıkları bu kafa topu oyun serisinin tamamı 2 kişilik olarak da oynanmakta ve oyuncular arkadaşları ile keyifli dakikalar geçirebilmektedir. Tek kişilik te yön tuşları ve space boşluk bırakma tuşunu kullanıyorsunuz.

5 9.

En eğlenceli en güzel 2 kişilik oyunları sitemizde ücretsiz oynayabilirsiniz. Kafa topu türkiye ligi. 2 kişilik oyunlar içerisinden yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Arkadaşınızla birlik olup oyun oynamakmı istiyorsunuz ozaman birbirinden güzel 2 kişilik oyunlar bu kategoride bulunmaktadır.